Bedrijven

Financiële administratie

Iedere onderneming heeft een financiële administratie. De administratie geeft u een goed beeld van de financiële situatie van uw onderneming. Maar ook de bank, de belastingdienst of anderen vragen om de cijfers van uw onderneming.

Graag verzorgen wij uw financiële administratie. Afhankelijk van uw wensen kunnen wij uw gehele administratie verzorgen of de door uzelf verzorgde administratie controleren. Ook kunnen wij periodieke overzichten verzorgen, zodat u ook tussentijds een goed beeld heeft van de financiële situatie van uw onderneming.

Wij kunnen ook uw jaarrekening samenstellen en het eventueel samenstellen van uw publicatiestukken behoort ook tot onze mogelijkheden.

Salarisadministratie

Als u personeel in dienst hebt bent u verplicht om een salarisadministratie bij te houden. Salarissen moeten juist berekend worden en op tijd worden uitbetaald. Door de snel veranderende en de vaak complexe wetgeving op het gebied van loonheffingen en sociale zekerheid en de steeds opvolgende cao-afspraken is dit niet altijd eenvoudig. Wij verzorgen graag uw salarisadministratie zodat u op tijd de salarissen en de loonheffingen kunt uitbetalen en meer tijd heeft voor uw onderneming.

Belastingaangiften

Met onze actuele kennis van het belastingrecht verzorgen wij graag uw belastingaangiften. Zowel voor uw aangifte inkomstenbelasting als voor uw aangifte vennootschapsbelasting en uw aangifte dividendbelasting kunt u bij ons terecht. Maar ook uw aangifte omzetbelasting verzorgen wij graag voor u.

Mocht het nodig zijn dan kunnen wij bij specifieke belastingvragen ook advies vragen bij fiscalisten die gespecialiseerd zijn in één belasting (zoals omzetbelasting, vennootschapsbelasting of inkomstenbelasting). U bent dus altijd verzekerd van een deskundig advies, maar voor de standaardwerkzaamheden betaalt u geen specialistentarief.

Accountantsverklaringen

Wij voeren ook accountantscontroles (niet de wettelijke controles) uit. Hierbij kunt u denken aan vrijwillige accountantscontroles omdat u bijvoorbeeld voor aanbestedingen uw jaarrekeningen moet overleggen met een accountantsverklaring.

Andere voorbeelden van accountantsverklaringen die wij verzorgen zijn inbrengverklaringen (bij inbreng in natura bij oprichting B.V.) of verklaringen met betrekking tot inlening personeel.
Neem vrijblijvend contact met ons op.

Lees ook

>Belastingen
>Tarieven